Κεντρική Σελίδα arrow Τα Nέα μας arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ arrow Δελτίο Τύπου-Παρουσίαση Βιβλίου 07/06/2017
Acropolis
Κεντρική Σελίδα
Ο Όμιλός μας
Τα Nέα μας
Οι Eκδόσεις μας
Επικοινωνία
Χρήσιμες Συνδέσεις
ΧΟΡΗΓΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ


Άδεια Creative Commons
Εκτός αν άλλως ορίζεται ειδικά, όλα τα έργα που περιέχονται στον δικτυακό τόπο είναι αδειοδοτημένα με Creative Commons BY-NC v3 GR
Δελτίο Τύπου-Παρουσίαση Βιβλίου 07/06/2017
Πέμπτη, 25/05/2017
Για να κατεβάσετε το δελτίο τύπου στον υπολογιστή σας, κάνετε κλικ εδώ.

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση στον υπολογιστή σας, κάνετε κλικ εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Όμιλος για την UNESCO Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής συνεχίζοντας για το έτος 2017 τις εκδηλώσεις με άξονα το βιβλίο, την ποίηση και τη λογοτεχνία παρουσιάζει, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΠΝΟΗ στις 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, το συγγραφέα και ποιητή Αλέξανδρο Δαμουλιάνο.

Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο: «ΤΑ ΕΠΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ». Πρόκειται για ένα αλληγορικό παραμύθι με θέμα την αιώνια μάχη Ελευθερίας και Αλήθειας.

Ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος πραγματική αποκάλυψη για τα Ελληνικά γράμματα έγινε γνωστός το 2007 με την ποιητική συλλογή του “Θεός στον ορίζοντα”, που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Από τη στιγμή εκείνη συνεχίζει να μας χαρίζει αστείρευτα τα πνευματικά του δημιουργήματα.

Ενδεικτικά, έργα του είναι: Μις Παραμυθούλα μια φορά κι έναν καιρό, Οι τελευταίοι εραστές, Η οδύσσεια μιας λησμονιάς, Για τα μάτια του ωραίου αδοκίμαστου, 62 χαϊκού για τον καθένα.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:
Ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Το 2007, στο πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών, EMOTION PICTURES: Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία, προβλήθηκε η μικρού μήκους ταινία με τίτλο "Θεός στον ορίζοντα", δικού του σεναρίου και σκηνοθεσίας Λένας Βουδούρη. Έχει σπουδάσει Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος λογοτεχνικών εκδηλώσεων (συνέδρια, παρουσιάσεις, κλπ).

Για το νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου «ΤΑ ΕΠΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» θα μιλήσουν οι:

-Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,

-Κάρμεν Ρουγγέρη ”Κάρμεν των παιδιών”,

-Γιώργος Μαρκόπουλος, Ποιητής,

-Θανάσης Νιάρχος, Συγγραφέας - Ποιητής,

-Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου - Πρώην Υπουργός Επικρατείας.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι:
-Δημήτρης Κατσιμίρης, Σκηνοθέτης,

-Θωμάς Χαβιανίδης, Ηθοποιός - Εικονογράφος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ομίλου για την UNESCO Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής, Βασ. Γεωργίου 2-4, στο Μαρούσι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας είτε στο e-mail: info@unesco.gr είτε στα τηλέφωνα: 210-6147002 & 212-1000-250.

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2004-2018 Όμιλος UNESCO Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής