Κεντρική Σελίδα arrow Τα Nέα μας arrow ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ arrow Σεμινάριο με θέμα "COACHING: Φωτίζοντας το δρόμο προς την επιτυχία"
Acropolis
Κεντρική Σελίδα
Ο Όμιλός μας
Τα Nέα μας
Οι Eκδόσεις μας
Επικοινωνία
Χρήσιμες Συνδέσεις
ΧΟΡΗΓΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ


Άδεια Creative Commons
Εκτός αν άλλως ορίζεται ειδικά, όλα τα έργα που περιέχονται στον δικτυακό τόπο είναι αδειοδοτημένα με Creative Commons BY-NC v3 GR
Σεμινάριο με θέμα "COACHING: Φωτίζοντας το δρόμο προς την επιτυχία"
Τρίτη, 29/05/2018
Για να κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας, κάνετε κλικ εδώ.

Ο Όμιλος για την UNESCO Αμαρουσίου σας προσκαλεί σε σεμινάριο με θέμα:

COACHING: Φωτίζοντας το δρόμο προς την επιτυχία,

διάρκειας δύο ωρών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/06/2018 και ώρα 17:45,
στα γραφεία του Ομίλου μας Βασ. Γεωργίου 2-4, Μαρούσι, Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού,
1ος όροφος.Το Coaching, ως μια μεθοδολογία επίτευξης στόχων και αύξησης επιδόσεων, μπορεί να αποτελέσει για το σύγχρονο άνθρωπο ένα σημαντικό εργαλείο διαχείρισης των καθημερινών προκλήσεων, που καλείται να αντιμετωπίσει. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια διαδικασία προσωπικής ενδυνάμωσης, στοχοθεσίας και τελικά αλλαγής.

Όμως, πως το Coaching σχετίζεται με την επιτυχία; Και αν επιτυχία για κάποιους σημαίνει επίτευξη στόχων, πόσο εξοικειωμένοι είμαστε με την έννοια του στόχου; Αλήθεια πότε θέσατε τελευταία φορά κάποιον στόχο; Πως ορίσατε το πλάνο δράσης; Τι μάθατε από αυτή την προσπάθειά σας; Και τελικά πως μπορούμε να πετυχαίνουμε αυτά, που επιθυμούμε, αξιοποιώντας τον καλό μας εαυτό; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα, στα οποία θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σ’ αυτό το Σεμινάριο.

Σκοπός του Σεμιναρίου, λοιπόν, είναι μέσα από μια coaching ματιά να προσεγγίσουμε την έννοια του στόχου και να εστιάσουμε στην εφαρμογή κάποιων πρακτικών βημάτων, που θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχιών στην επίτευξη των στόχων, που θέτουμε στη ζωή μας. Θα μάθουμε πως να ορίζουμε τους στόχους μας με πιο αποτελεσματικό τρόπο και τελικά πως μπορούμε να φωτίσουμε τον δικό μας δρόμο προς την επιτυχία!

Ομιλήτρια: Σιδέρη Βικτωρία, Πιστοποιημένη Personal & Executive Coach, Athens Coaching Institute, MSc Ψυχολογία της Εργασίας, University of East London.

Το σεμινάριο δεν έχει οικονομική επιβάρυνση. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Λόγω περιορισμένων θέσεων επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι τη Δευτέρα 11/06/2018, είτε στο e-mail: info@unesco.gr είτε στα τηλέφωνα: 210-6147002 & 212-1000-250.

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Παπανικολάου - Πουσπουρίκα


< Προηγ.   Επόμ. >
© 2004-2019 Όμιλος UNESCO για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό