Κεντρική Σελίδα arrow Τα Nέα μας arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ arrow Δελτίο Τύπου-Παρουσίαση Βιβλίου 2-12-2018
Acropolis
Κεντρική Σελίδα
Ο Όμιλός μας
Τα Nέα μας
Οι Eκδόσεις μας
Επικοινωνία
Χρήσιμες Συνδέσεις
ΧΟΡΗΓΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ


Άδεια Creative Commons
Εκτός αν άλλως ορίζεται ειδικά, όλα τα έργα που περιέχονται στον δικτυακό τόπο είναι αδειοδοτημένα με Creative Commons BY-NC v3 GR
Δελτίο Τύπου-Παρουσίαση Βιβλίου 2-12-2018
Σάββατο, 17/11/2018
Για να κατεβάσετε το δελτίο τύπου στον υπολογιστή σας, κάνετε κλικ εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ο Όμιλος για την UNESCO, για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό συνεχίζοντας για το έτος 2018 τις εκδηλώσεις με άξονα το βιβλίο, την ποίηση και τη λογοτεχνία παρουσιάζει σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΠΝΟΗ στις 2 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 το συγγραφέα και ποιητή Αλέξανδρο Δαμουλιάνο.

Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο: «ΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ».Πρόκειται για τέσσερις ιστορίες. Τέσσερις βαθιές βουτιές, με μία μόνο ανάσα, στον ψυχισμό μας, όπου συναντάμε όλες τις χάρες του κόσμου τούτου μα και τους χειρότερους εφιάλτες του. Τέσσερις άνθρωποι αποδεικνύουν με τις ζωές τους πως υπάρχουν αστέρια που δεν φοβούνται το ξημέρωμα.

Ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007, στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ Αθηνών, «EMOTION PICTURES – Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία», προβλήθηκε η μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Θεός στον ορίζοντα», δικού του σεναρίου και σκηνοθεσίας Λένας Βουδούρη. Το 2010 συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο TEDx Athens 2010. Αρθρογραφεί στους «Θεματοφύλακες λόγω τεχνών» και στο «Envivlio», ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος λογοτεχνικών εκδηλώσεων, συνέδρια, παρουσιάσεις, κ.λ.π.

Το “ΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ” είναι το ένατο βιβλίο του.

Για το νέο του βιβλίο θα μιλήσουν:
Θανάσης Νιάρχος, Ποιητής-Συγγραφέας,
Γιάννης Πανταζόπουλος, Δημοσιογράφος,
Κάρμεν Ρουγγέρη, Ηθοποιός-Σκηνοθέτης,
Θοδωρής Ρουσόπουλος, πρώην Υπουργός, Καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου,
Αλέξης Σταμάτης, Συγγραφέας,
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Αριέττα Μουτούση και Θωμάς Χαβιανίδης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ομίλου, Βασιλέως Γεωργίου 2-4, 1ος όροφος, Μαρούσι. Τελεί υπό την αιγίδα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.

Επιπλέον, θα καλυφθεί από το Κοινωνικό δίκτυο για τα βιβλία και τους αναγνώστες BOOKIA.

Χορηγός επικοινωνίας: Θεματοφύλακες λόγω Τεχνών

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Για κρατήσεις θέσεων παρακαλείστε να τηλεφωνείτε στα: 210-6147002 & 212-1000-250.

< Προηγ.   Επόμ. >
© 2004-2019 Όμιλος UNESCO για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό